Söker bostad & tänker börja plugga!

Ja, idag har jag legat i som jag vet inte vad och det med de mesta. För min skull & framförallt bebisens skull då tankarna självklart vilar på den lille söta spratteljönsen i magen som jag bara blir mer & mer övertygad om är en kille men skulle de födas en tjej så finns de ingen besvikelse nånstans utan det är bara magkänslan som sagt mej länge nu att jo, det är en kille! Så vi får se. Jag har iaf fått hjälp av en kompis vid namn Peter ang. en lgh som kanske kommer bli aktuell att flytta in i, den är på mellan 60 å 70kvm & är en takvåning som ligger väldigt centralt till med en helt okej hyra och bra med plats för både mej men framförallt lilla rare knoddisen. Sen ringde jag på en lgh som är helt nyrenoverad & som på bilderna såg helt fantastiska ut. Den är på 61kvm och har nytt kök m.m. ett riktigt guldkorn som jag håller tummarna för så enormt! Iaf ska jag nu i kommande veckan gå och se dessa två fina lägenheterna  & går allt vägen så har jag en egen lgh i början av februari de vore guld för mej och den underbara lilla bebisen i magen.

Jag har också skickat frågor till syo Komvux Borås om att jag vill studera där på distans mestadels.
Väntar svar från dom.

Så jag tar verkligen tag i mitt egna liv nu för min & bebisens skull vi kommer fixa detta jag  kommer fixa detta för att jag måste och för att jag älskar bebisen redan av hela mitt hjärta!

Puss & Kram
//Ensamstående gravidkvinna




Kommentarer
Postat av: Fiasson

Du är stark, du är bra! Go girl ;)

Fast jag som flitig läsare här skulle

gärna vilja veta, VAD HÄNDE? Ni var ju

så vackra och lyckliga 0808 2008.

Orkar du så fyll gärna i luckorna.



Kramelikramen

2009-01-21 @ 21:15:34
Postat av: Toan

Fan låter suveränt att du ska plugga och allt syrran, men tycker att du ska vänta med att ha barn.. Självklart gör du som du vill och jag kan inte påverka det, men jag hoppas bara att du gör ett val som ger dig goda förutsättningar i livet! Kram Toan

2009-01-21 @ 21:51:57
Postat av: Anti

Skönt att höra att du tar tag i saker. Men det finns ett stort MEN, hur kan du ens överväga att skaffa barn då du inte har någon inkomst? Pengarna du lever på försvinner ju till slut en dag och hur ska då den tänkta ungen få mat?

2009-01-22 @ 16:59:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback