Handlat & fotat litegrann :)

Ja, imorse vakna jag tidigt som vanligt såklart lillen sparka mej järnet haha.....å igår kväll var de ganska " kusligt " jag låg på sidan i sängen och försökte somna men lillen var i full gång med att vrida på sej och sparka å slå men så plötsligt kände jag definitivt en fot i min hand som sparka riktigt hårt ner mot madrassen där jag hade handen löst liggande.... det kändes nästan som att jag hade en liten barnfot i handen de va verkligen skumt, fantastiskt & helt overkligt men ändå så löjligt mer verkligt än någonsin.....så häftigt efter en liten stund kände jag två små fötter som sparkade jämfota haha......
Så de gjorde att jag låg vaken en ganska bra stund med tusen tankar, mängder av glädje & känslor för den älskade lille krabaten. Men iaf klev jag upp vid femsnåret då inte ens tuppen är vaken, vännen Mathias sov över inatt vilket kändes jätteskönt då jag var sååå trött när jag väl kom hem å lite sällskap kändes tryggt & kul. Nella blev HELT TILL SEJ min älskade lilla tös kliade mängder på henne men upptäckte ganska direkt att hennes blötmat var slut & löjlig som jag är fick jag dåligt samvete, men gav henne lite kattgodis å leverpastej istället å lovade henne att sticka och handla imorgon (idag) så fort jag vaknat å käkat m.m. Åså blev det också käkade en banan direkt när jag vaknade de satte igång lillen i magen ytterliggare haha, sen blev de havregrynsgröt med mjölk bra för både mej & lillen medans jag åt kollade jag på  " Vakna med the voice " och när de var slut så kasta jag på mej en hel del kläder då de snöade mängder, å tog en promenad till affären. Nella såg väldigt ledsen ut när jag gick så jag snabbade på litegrann jag har ju ändå varit borta nästan en vecka så inte konstigt att hon är " mammig " av sej nu. Behövde köpa en del käk & viktigast av allt mat till Nella och kassarna blev TUNGA som fasiken min stackars lilla rygg, men men tapper å envis som en terrier stegade jag med bestämda steg hemåt å uppför alla trappor och när jag väl ställde ner påsarna var jag ordentligt trött i kroppen!
Låste upp ytterdörren och självklart skulle Nella springa ut å kolla dvs ner för alla trapporna och undersöka så henne fick jag rusa ner och bära upp igen.....pust! Men lycklig som sjutton var hon när jag packade upp käket och sen gav henne sin " Mjaus Oxlever " åt som en liten gris :D Ja, här kommer lite bilder från morgonen.


Fönsterbrädan i vardagsrummet med lite blommor och sånt :)

Tidigt imorse femman har inte ens börjat sända än, Matti sitter vid min laptop nyvaken hihi......detta är alltså en del av mitt vardagsrum.
 
Lilla Nella är ofta morgonpigg tills klockan är ungefär 07.00 då somnar hon om igen den lilla snarkisen, här på vardagsrumsmattan :)

Handlat mat jajamensan....... Detta är alltså mitt lilla köksbord :)

Nellas lilla matplats, där smaskas de på ofta & mycket :D

Nu ska jag göra lite lunch så ciao!
Puss & Kram
//Mamma Malin & lillen........





Kommentarer
Postat av: Anna

TjoMalin!!



Skönt att höra att ni mår fint och att Stockholmstrippen gick bra!!

Köptedu denfina vita topen du hade på dig i provrummet. Den var jättefin, eller rättare sagt så var den jättefin i kombination med dig!!

Din mage är verkligen otroligt fin!!



På allvar, lyd mitt råd!!!!!Ring upp nån tidning eller modellagentur NU! Heltövertygad om att ingen skulle säga net! Kul minne både för dig och för lillen och lite cash i fickan kanske?

MASSOR kramar till er! Tycker du är otrolig!! Jag hejar på DIG! Du är ett föredöme!!

2009-03-24 @ 16:14:51
Postat av: Karin

Hej Malin. Dina bilder var mycket fina och jag undrar vad du fotar med?



Hoppas allt är bra med dig.

2009-03-28 @ 10:10:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback