Helt slutkörd och nere....

Ja, just nu mår jag inget vidare så ska därför försöka lägga mej och läsa å bara skingra alla tankarna så gott de går.
Sedan senaste inlägget jag har tvättat alla väggarna i det lilla bebisrummet med väggtvätt, låtit de torka och sen spacklat så imorgon kan de nog mycket väl bli till att måla babyrummet babyblått :)

Har en svacka just nu, mår uselt.......har extremt ont i ryggen igen & har börjat få fruktansvärda kramper i vaderna framförallt på nätterna och de är inget vidare kan jag lova! :(
Känner mej väldigt trött psykiskt, vilket tydligen är väldigt normalt också men de gör de inte mindre kämpigt för de.
Tar hjälp av dem i min närhet men de räcker inte alls just nu tyvärr.....funderar på att be mamma komma ner en eller två dagar i veckan som kommer de skulle vara guld värt. Ska även på måndag ringa barnmorskan å be om en " akuttid " en tid att prata igenom litegrann ang. förlossning, ångest, rädslor, ensamhet m.m.
Läkarn på mottagningen är ständigt upptagen å henne är jag i grymt behov av just nu! Så de krisar en del här.
Sen ekonomiskt är de världens kris, på måndag måste jag ännu en gång be på mina bara knän att soc. ska hjälpa mej (dom har innan nekat mej allt ekonomiskt stöd!). Sen skicka jag iväg ansökan om bostadsbidrag för flera veckor sedan men har fortfarande inte fått svar på nåt & de gör ju inte ångesten, paniken & oron mindre direkt. Så just nu känns de som jag rasar lite väl fort som människa......MÅSTE ORKA FÖR LILLENS SKULL.....men nu är de knappt :(

Vet inte hur jag ska orka kommande veckan......veckan därefter blir nog iaf lite lättare då vännen Mathias har lov & jag ska iväg på ultraljud + barnmorskebesök + Råd och stöd möte. Nu på lördag spelar elfsborg mot hammarby! Självklart kommer jag stå med min stora mage å hoppa på elfsborgs hejaklackssida lillen ska lära sej från början vad BRA FOTBOLL är haha.... :)
Ne, nu ska jag dela med mej av några bilder sen krypa till kojs.......
Puss & Kram
// Slutkörd Malin som inte får nån sömn alls nästintill + söta lille bebisen som vinkar.......


En liten lunch på förmiddagen består oftast av gröt gärna havre eller mannagrynsgröt.

Sen gårdagens middag hemmagjort jättegott mos med strömming, lingon & grönsaker....

Mer bilder kommer var så säkra..... en sista KRAM!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lilla gumman klart jag kommer om du vill. Men jag kan inte stanna sålänge för Maja är själv o Nalle jobbar i <örebro. Men jag kan komma ner en sväng utan problem. Förstår att du är orolig över förlossningen, det var jag också ska du veta. Jag gick till specialistmödrarvården på samtal för att jag var så rädd. Men det gick jättebra. Ett Plopp sen är det klart :)



Kram mor

2009-03-29 @ 13:54:20
Postat av: Fiasson

Tycker att exet ska ta sig till dig och stötta dig. Det är det minsta han kan göra efter att ha övergett dig och bebisen!

Kram

2009-03-29 @ 21:22:32
Postat av: Kusin Jennifer

Hej Malin!

Du behöver absolut inte visa inlägget....



Bara undrar! Vill ditt ex inte ha kontakt med dig/er?



Har pengarna tagit slut? Så att du måste söka hjälp av sociala? Är det SÅ JÄVLA ILLA?

2009-04-17 @ 22:27:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback