Några sköna men bisarra dagar......

har det MINST sagt varit.....detta besöket hos min mamma slog de mesta med hästlängder!
Kan börja med att berätta att jag NÄSTAN missade tåget som jag precis satte mej på upp till Sthlm, jag å mamma åkte i god tid men min mammas lokalsinne är inte det bästa och TROTS gps & vägbeskrivning från hennes man blev de liiiite kaos när vi väl hittat stationen fick vi båda springa med mina väskor & jag hann PRECIS..... :)
Väldans tur de för hade jag missat detta tåget hade jag blivit galen nu när jag ändå bestämde mej för att åka upp & säga hej till dem jag saknar, sen att se sthlm igen är inte helt fel " lilla " Stockholm....... :)

Tidigare idag fick jag " jaga " morsans ena dvärgpapegoja då vi fick en tid till veterinären för den igår. Den har inte alls verkat må bra en näbb som växt löjligt fort & har skakat å sett frusen ut. När jag väl stått på en stege, ja morsans fågelbur sitter mer eller mindre uppe i taket & balanserat med magen en stund.....fått tag i fågeln & lagt den i lådan så var de dax att åka till veterinären vi var båda väldigt fundersamma på vad det kunde vara som gjort denna lille stackare sjuk men inte anade vi att de kunde vara det de ändå var! Ja, veterinären var jätteduktig & trevlig och de konstaterades att FÅGELN HAR EN ÄTSTÖRNING alltså som han förklarade det mer eller mindre anorexia! En dvärgpapegoja med ANOREXIA okej, jag har hört ganska mycket konstigt i mitt liv men en fågel med anorexia de toppar de mesta!
Varken jag eller morsan visste hur vi skulle ta detta beskedet, fågeln har alltid haft tillgång till mycket mat, sällskap, godis & allt en fågel behöver men ändå hade den fått en ätstörning.....jaja, iaf så fick dom ge den en injektion i bröstet med vitaminer å grejer, sen klippte dom näbben riktigt tjusigt & sen var de bara att lyssna på alla råd t.ex. att de kunde vara bra att servera den KOKT KYCKLING! Kannibal? Ja, de va ett mycket märkligt besök hos veterinären......haha....
Men men lycka till morsan med att få i " Ragga " (ja, riktigt snyggt namn) kokt kyckling.....känns som de behövs!

Sen skulle jag ta en välbehövlig dusch & hade helt å hållet glömt bort att ta med mej rakhyveln men morsan hade ju SÅÅ bra rakhyvlar.....NOT....kvinnan använder engångsrakhyvlar, dom är mer eller mindre tortyrvapen!
De blev sthlms blodbad trots att jag var SÅÅÅ löjligt försiktig nej tacka gud vet jag Gilettes rakhyvlar & jag vet vad morsan kommer få i födelsedagspresent för det var ren tortyr i duschen kan jag lova såg ut som någon hade blivit slaktad!

Men men nu sitter jag iaf på tåget upp & de känns väldigt märkligt men de skall bli kul att träffa dom jag verkligen bryr mej om SÅÅÅ mycket & sen får de se hur mycket lillen växt......(magen) haha......så detta lär bli sista trippen till sthlm utan bebis på armen! :S Känns konstigt men de ska nog gå bra ändå.

Puss & Kram
//Hon med magen som tuffar framåt mot STHLM........


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jättekul att du hängde med hit hem. Givetvis så händer det bara konstiga saker i denna familj:)



Kram mor o Tor

2009-03-23 @ 07:14:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback