Duschat länge........

ja, kanske inte så intressant men stått i duschen nästan 1½ timma skönt som attan å den smygande värken i magen la sej också! Tjoohoo de gjorde mej MER än glad. Så nu är jag fräsch som attan ;)
Om en liten stund kommer storebrorsan & då ska jag fixa lite käk sen blir de väl till att umgås en liten stund iaf.
Helt underbart att Marlena gick vidare igår, hon var toppenbra! Men nästintill alla andra bidrag var mer än usla, sicken kass kvalite på bidragen shit alltså...... men men de viktigaste är att vi är i final & på lördag gäller de! Heja heja!

Igår var de städning & diskning för hela slanten. Dammsugning har börjat bli väldigt krångligt för ryggen värker grymt till å från men men de måste gå så de är bara att " suga på ".
Ikväll går de två " förlossningsprogram " på tv & ja, gissa vem som kommer sitta som klistrad vid tv:n?!.....Ja, JAG såklart!
Varje onsdag går de två timmar på kvällen and I love it! Onsdagar är därför lite " heliga " haha....tror inte jag kan bli mer förbered på vad som komma skall faktiskt, men samtidigt vet jag & har helt å hållet insett att de enda man kan veta säkert de är att man INGET vet förräns man är där. Men all fakta och info man kan plugga in i skallen om allt från avslappningsövningar till förlossningstång de sitter benhårt kan jag lova.
Ne, nu kom brorsan dax att laga käk.

Puss & Kram, vecka 33 på fredag!
//Mamma Malin & lillan som växer.....

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh vad jobbigt för dig med en massa förvärkar :/ Hoppas det blir bättre snart! :D Kram

Postat av: Jenny

vad ä de för program?? Vilken kanal & tid ä de??

2009-05-13 @ 16:56:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback