Hej hej kära läsare.....

Ultraljudet i torsdags gick jättebra & lilltösen väger nu i vecka 35 ca 2,1kg :) Såg hennes söta ansikte igen & jag älskar henne såååå mycket..... Hjärtljuden lät bra,hon är stark & pigg, moderkakan förser henne nu med tillräckligt med näring så hon får ligga kvar iaf några veckor till (om hon vill de vill säga haha) Ska iväg på sista kontrollen med ultraljud 15Juni dvs. i vecka 37 för dom tycker de är bättre att ta de säkra före det osäkra vilket jag helt håller med om på "kurvan" ligger hon - 12,5 nämligen och hamnar hon under -20 så kommer de nog bli aktuellt med en igångsättning vid nästa kontroll men de hoppas jag inte på utan jag vill att hon ska komma när hon känner sej redo :)
Tänk vad veckorna går fort men de är konstigt det där med tiden, tiden blir verkligen diffus när man väntar barn vissa dagar känns de som tiden går JÄTTELÅNGSAMT och sen kan en vecka bara försvinna hux flux nästan kusligt.
Nu känns det verkligen att Gabriella e "stor & stark" revbenen får ta en hel del stryk både dag å natt, ofta svårt med andningen om jag hamnar på rygg på natten men ligger jag på sidan funkar de bra. Nu är de inte längre några " ta sats sparkar " utan mer vridande, trycka ut magen grejer som känns & e kul :) Jag mår förhållandevis bra & har haft några trevliga dagar hos mamma i helgen men imorgon åker jag hem igen ska bli skönt att krama på älskade Nella.
Idag har vädret varit helt oslagbart har legat å solat en stund, läst en hel del både tidningar & Jonas Gardells bok " Och så går en dag ur vårt liv och kommer aldrig åter " den är jättebra. Igår läste jag ut hans bok " En komikers uppväxt " också superbra! Jag rekommenderar hans böcker starkt. :)
Var på ikea igår å köpte för mina sista slantar skydd till madrassen att ha i spjälsängen och ett bäddset till hennes lilla kudde & täcke. Så nu har jag två små söta bäddset och de kommer ju minst behövas med tanke på att de lätt blir lite kiss utanför blöjan, lite spyor m.m. Ja, herregud när som helst kan de vara dax för förlossningen svårt att förstå att en sådan omtumlande, fantastisk, jobbig, underbar, frustrerande, glädjande unik resa när som helst kan vara vid sitt slut.
Å då börjar en helt ny resa......... :)

Ne, nu ska jag lägga mej & läsa......
Puss & Kram
//Mamma Malin & Underbara Gabriella.........

Kommentarer
Postat av: Linnea

hej malin



SNÄLLA kan du göra lite reklam för min blogg^^??



för jag börjar tröttna på att bara ha lite lästáre

Postat av: cecilia

gud vad underbart! ser så fram emot att få träffa lilla gabriella snart!

2009-05-31 @ 00:59:44
URL: http://millesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback