Lillan 4 månader idag! :)

Herrejösses vilken vecka! Ja, de är fullt ös å de är helt extremt mycket hela tiden :S

Tur att man e stenhård, haha..... lite ironi & lite sanning i de.....

Späd i måndags, möten på tisdagen, å igår....ja herregud de hela var ett spektakel för att fira min lillebror som nyss fyllt 18år vilket är en väldigt stor dag enligt mej det BORDE handlat om honom men gjorde det de?! Ne, självklart inte! Jag, Malin alias svarta fåret fanns ju med så samtalsämnena blev testamenten, begravningar, ex. maken, hur dum jag är & även citerat " Gud, va ful du är ".... Sen Gabriella såklart men då mest med att hur fin hon var undra vad hon kan ha fått de ifrån.... fler av samtalsämnena blev mediciner, mannen som sitter inburad & ett sjukt försök att få mej & MATHIAS att gifta oss! Herrejesus, ne som jag sa för Matti var med som moraliskt stöd vi är BARA goda vänner, BARA, ENDAST!

Men här skulle släktingarna stå för bröllop å gud vet vad, fuck off and DIE! Så, ja.....snacket var genomjävligt å de varade i 3timmar! Hade de inte varit för Johans skull hade jag stormat ur lägenheten men de tillät inte samvetet gentemot lillebrorsan. Jag kände mej som en död sill efteråt.....å hem hastigt fixa banangröt till tösen, mata henne, koka flaskor, ge henne maten i flaskan....natta, handtvätta, diska......ja gud vet allt..... mosad som en kossa i skallen!

Ja, jag har gjort mina tabbar å misstag i livet absolut men de gör ALLA, precis alla men dom flesta slipper att få höra de så fort tillfälle ges..... hur korkad man varit, hur dum man är, hur fel man gjort å hur kass allt e.... som sagt mosad i skallen med ytterliggare tusen saker att göra.....sen somna lilltösen äntligen å kaoset fortsatte fullt ös med att fixa allt här hemma å hennes saker....sen idag upp å hoppa 05.30 mata Lillan, packa väskan till späd....greja lite här hemma sen snabb promenad iväg till späd där vi stickade på våra mössor & tog hand om kidsen.....snacka & käka.... va härligt att vara där som vanligt. Jag höll "masken" uppe rätt bra för jag var dödstrött men lät inte de märkas..... tur att man har ett bra "pokerface" sen iväg till två second hand butiker för jag HOPPADES hitta saker till Lillan som mer eller mindre behöver allt då hon växt ur de mesta! Men hade jag den turen NEPP, å kläder måste min älskling ha så de var ju bara att gå till dom "hyfsat billiga" kedjorna H&M, Lindex å Kappahl å leta.....men när man behöver så mycket till den lilla så blir de inget billigt kalas kan jag lova å notan hamnade på ett mindre roligt belopp vad orkar jag inte ens med att skriva här.... hur jag ska klara denna månaden har jag INGEN ANING om...... Å en resa upp till hennes pappa i sthlm kan jag glömma HELT, de finns inte en chans i världen att jag har pengar till de... tyvärr men så är de. Jag kan inte göra mer än jag gör, jag gör allt å lite till just nu på alla sätt å vis.

Å missförstå mej inte hon e mitt allt, de är värt allt! MEN även jag kan självklart bli slutkörd emellanåt & förtvivlad över hur jag ska lösa allt..... OM jag kan lösa allt!

Nu behöver hon en vinteroverall också....egentligen mer byxor också å bodies men de får vänta hon får klara sej på de jag köpte idag så får jag handtvätta desto mer (hur fasiken ska jag hinna de?!) Jaja, jag e ju odödlig bevisligen mer eller mindre :S

Sen sen sen..... hem efter rundan på stan kokade flaskor, nappar, packade upp skötväskan, unna mej att ta några minuter å klicka iaf några kort på älsklingen & sen dammsög jag som en tok. Å nu sitter jag här DÖD å fattig som en kyrkråtta med tusen tankar i huvet.

Imorgon är de familjeterapeuten, leta efter lgh i sthlm...handla....m.m. m.m. m.m.

Ne, nu orkar jag inte skriva en rad till men jag ska iaf bjuda på några bilder tagna idag på LILLANS 4MÅNADERS DAG.....JA, idag fyller min älskling 4 månader! :)

ÅÅÅÅ innan jag glömmer hon satt idag för FÖRSTA gången i barnstol! Jag blev sååå stolt....hon åt lite banangröt, majs å potatis på späd å de gick jättebra..... Och hon rullar nu över på sidan å har även lyckats hamna på mage några ggr. Hon ligger ibland i soffan å snurrar som tusan!..... :)

Puss & Kram

//Mamma Malin & Lilla Gabriella......


Lillan i mössan som jag blev helt klar med idag :)

Lillan i kläderna hon ska ha på julafton....lite av dem iaf :)

Lillan i sin nya väldigt varma mössa, den e lite stor nu men den växer hon fort i :)

De röd/vita är allt till julafton men självklart kommer den tjocka tröjan å mössan å dojjorna användas även annars men klänningen sparar jag tills i jul då kommer den passa perfekt :)

Bild på de som inhandlades idag till Lillan; 5 bodies, 2 par byxor, 2 tjocka tröjor, 5 par strumpor, en klänning, en mössa, ett par varma vinterdojjor, ett par vita tights, ett hårspänne & ett diadem.



Kommentarer
Postat av: tomte73

vad söta kläderna e du köpt. hoppas de löser sig för dej med allt i månaden som kommer. vad stor o söt Gabriella har blivit. det syns verkligen vart de kommer ifrån, mamma malin hon e precis lika söt. hoppas du får en mysig kväll o helgen blir bra. kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam/tomte73

2009-10-29 @ 19:51:51
Postat av: tomte73

grattis Gabriella på din 4 månaders dag. kram från tomten

2009-10-29 @ 21:21:43
Postat av: Therese

Herrejesus vilken skönhet hon är!



Vad ska du göra i jul? Kommer du hit?



Puss

Postat av: Exet, BP,JP...... Farsan helt enkelt,,,

Hmmm,,,, Knepig liga du har omkring dig,,, Flrtst ett stort grattis till Joahn,,, som nu slipper känna sig kriminell när han tar en bira eller 23... på krogen,,, men fan för fylla hemma eller vid stranden... (heja sverige)



Jo tillbaks till tokliga. Bröllopet du ville ha, ditt sagobrölopp det annorlund, med mannen du ölskade/alskar(.... alla var bjudna allt var fixat... INTE EN DJÄVEL KOM....



Natingen var jag väl för ful, gammal, gfattig eller bara en dryg sthlmare.... inget som passar till borås lilla guldklimp, nä hon ska ju ha nåt bättre,,, nåt bättre familjen bestämmer hur det ska gå till... fan å vi e i sverige 2009??? känns mer som sydeuropa nordafrika för 40 år sen..Nä r uppgigt var att få malin att känna sig stark stolt coh fframfötr allt få känna att hon har ert fulla stöd i sitt val...... så nu ska jag peka finger på er utpräglade klankontrolfreak... som ska veta vad hela släktetn gör, och varför,,, men sen behälla jobbs som fsn på stt ings sv fr rgns skelleten de har i sina överfyllda av skelett,m garderober stilla och lugna,,, annars blir deet juskanfal!!!



NÄ FAM CHÄMS på er som inte hade mer än sylt och marmelad i tyggtaderna när ni skulle stå uåpp för lilla Malins vuxns beslut.... istället vänder ni på klacken och vänder er om och skakar på huveursäkt som om at

att ni inte skulle FÖRSTÅ vad malin "hå´ller på med"... det var inte era weak att förstå... ni skulle ge stöd hå¨lla på

2009-10-30 @ 02:51:35
Postat av: Anonym

Herregud va söt lillan är, lik sin mamma. Du var/är lika söt som din dotter. Jättefina kläder.

Kram mamma/mormor

2009-10-30 @ 05:13:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback