tomte73....

dax att ge sej till känna vem är du? Känner jag dej? Eller är du bara en av dem som läser bloggen? Kom igen....säg nu! Hahaha..... Tack för kramen iaf.

Gissa vad som spelas på tv:n?!?! MICHAEL JACKSONS - JAM såklart hahaha.... :)
Jag har verkligen fått dille på de framträdandet.....de e fan HETT!!!
Idag har jag å Lillan varit iväg på "späd" sen har jag matat henne, kokat flaskor å grejer å nu sitter vi här i soffan eller ja, Lillan ligger å drar i sina fötter som hon nu upptäckt hon e tidig! :)
Har stickat klart mitt första "projekt" idag haha...mitt första stickprojekt.... en mössa till Lillan den blev okej fast såg roligare ut på mej hahaha, som en champinjon :) Sen började jag sticka på en mössa som blir superfin med betydligt finare garn å jag hann klart! Den ska bara "sättas ihop" på torsdag sen har Lillan en superfin mössa som mamma själv gjort till henne, känns kul :) Sen har jag börjat på en tredje mössa nu också :) Blir till att sticka lite mer ikväll tror jag. Kommer bilder framöver på Lillan i sina mössor :)
Fullt ös MEDVETSLÖS........

Nu " Billie Jean "...... Å läsa lite för Lillan......

Puss & Kram
//Mamma Malin & Den lilla krabban som växer FORT! BVC imorgon dessutom :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Kan man kanske få sig ett par raggsockor i storlek 37?! ;)



Puss

Postat av: Anonym

kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

2009-10-27 @ 11:04:08
Postat av: tomte73

hej malin, du känner inte mej utan vi har varit vänner på samma sida innan du tog bort dej. de var tur att jag fick se att du hade en blogg så jag kunde fortsätta läsa om ditt o din lilla ängel. hoppas detta räcker o att de är okej att jag skriver här. önskar dej en mysig dag. krrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm./tomte73

2009-10-27 @ 13:35:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback