Kollaps......

psykbryt, ja kalla de vad du vill. Känns som allt går i tusen bitar, känner mej så jävla besviken & ledsen. Tycker synd om Lillan. Hennes pappa skulle varit här om mindre än en timma så blir de självklart inte de dök ju upp "annat" jag ska ge fan i och skriva anledningen till varför han inte är här nu för de är för jäkla pinsamt.
Kan väl iaf säga såhär mycket att valet han tog igår kväll, de han valde framför Lillan gör mej MER än rasande de e fan inte klokt. De gör mej ledsen, ÄNNU mera besviken & lita på honom blir väldigt väldigt svårt när han inte ens dyker upp för att träffa sin dotter vilket ändå inte blir så ofta åsså sabba de såhär :(
Ne, de finns skäl till varför jag tänker kämpa om att fortsätta ha ensam vårdnad om Lillan, uppenbara skäl.

Har avbokat saker för dagen för att han skulle komma, de ställer till de för mej också visst inga problem för mej att avboka saker & ting men då får man väl iaf ta sej i kragen & komma! När vi bestämt de tillsammans.
Fan, fan, fan, fan....... känner mej så jävla less :(

Ne, nu ska jag sitta en timma eller två med en familjeterapeut de BEHÖVS!

Puss & Kram
//Mamma Malin & älskade lilla underbara Gabriella.....

Kommentarer
Postat av: tomte73

skickar en tröstande kram o hoppas de hjäöper dej lite iaf. kraaaam

2009-09-29 @ 10:51:34
Postat av: jossan i borlänge

Malin

Han har fler barn än Gabriella. Det kan inte varken du eller han ändra på. Om det nu är så att han väljer att (för första gången!!!) se en av sina döttrar när hon står på scen så kan du väl inte bli arg för det.! Du står inte i jordens medelpunkt. Att han inte sen kommer är en helt annan sak. Blanda inte ihop det.

Kämpa på med din vårdnadstvist! Och tänk på att "dom" som bestämmer även kan gå in på din sida för att läsa. Så ha dina åsikter, tankar, funderingar och känslor men tänk på vad du skriver. Se till att INGET kan vändas mot dig

Lev väl!

2009-09-29 @ 15:15:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback