Svårt att hänga med i svängarna......

mm.....jag e tröttttttt! :( 
Lillan e underbar å var för en liten stund sedan mer än löjligt nära att skratta helt sammanhängande, underbart.
Hon e ljuvlig! Älskar henne så otroligt mycket. Sitter å skriver i "hennes dagbok" har en hel del att lätta hjärtat med, saker jag känner att hon måste veta även om jag inte skulle finnas här för att berätta det den dagen hon är tillräckligt gammal. Som jag innan nämnt häröver kommer jag att flytta innan sommaren, jag hoppas att det ska göra att jag & Lillan kan leva ett riktigt bra liv länge länge.... men jag e livrädd att min "historia" ska hinna ikapp å att jag därför inte kommer finnas här när Lillan är lite äldre fruktansvärt att behöva oroa sej för....
Men sitter iaf å skriver ner allt jag känner att hon måste veta, allt jag vill att hon ska kunna läsa en dag om jag inte skulle kunna berätta de själv. Att flytta känns jobbigt, de kommer bli tungt de vet jag. Men det är ett måste, hoppas att allt kan "hålla sig på bannan" med allt annat nu bara, de är sååå mycket att tänka på ändå.
Om jag fortsätter skriva häröver på bloggen i den vevan vet jag inte, både jag & Lillan kommer i samband med flytten att gå "lite under jorden" kanske fortsätter jag att skriva kanske inte. Skulle du dock märka en dag att bloggen är borta eller den inte längre uppdateras beror detta på att jag & Lillan "börjat ett nytt liv" någon annanstans i världen å att jag anser de olämpligt att fortsätta skriva eller iaf på tok för riskfyllt.
Jag har aldrig skrivit ner här på bloggen ordentligt vad allt detta handlar om och jag anser det vara bäst att inte göra det heller. De jag dock yttrat är att de handlar om en man som blivit dömd p.g.a. att han utsatt mej för många års lidande. De räcker att veta så pass mycket, detaljer eller precis vad det handlar om blir fel för min del att skriva ut häröver. Dock använder jag ju detta som en dagbok om än lite censuerad.

Det finns så mycket oro kring nästintill allt just nu, de tär enormt.....
Jag vill bara känna trygghet för mej & Lillan å lycka, lycka känner jag mycket varje dag all min lycka beror på min lilla pärla. Men med tryggheten är det sämre. Väntar bara på att få ett samtal om att han har permission igen, usch de ger mej kalla kårar längs hela ryggen :(
Men vi fixar detta, JAG fixar detta på ett eller annat sätt ordagrant: Jag kämpar tills jag dör inte så mycket för min egna skull som för min älskade dotters.

Sjöng en liten stund i efm å nu börjar rösten bli iaf lite mindre "rostig" känns bra å kul. Ska gå in på mailen nu & se om managern har hört av sej om tid å plats.

Imorgon kommer Lillans pappa ner, vi ska möta upp honom vid tio-snåret på morgonen.
Så han följer med på BVC besöket på onsdag, sen ska jag själv till läkarn på torsdag å sen är de resa till Sthlm som gäller dock åker vi då alla tre tillsammans vilket underlättar litegrann med all packning m.m.
Hoppas på att få lite tid att träna upp rösten nu när han ändå är här & kan sitta med Lillan en timma eller två, eller tre :)

Annars har jag varit iväg på "späd" idag de gick bra, va dock väldigt trött men Lillan hyfsat pigg :)
Sen har vi varit ute på promenad med vagnen behövde komma ut lite å inte ha "ett ställe att gå till" bara ut gå helt enkelt blev en lagom runda dock gick jag mycket uppför å de jäkligt snabbt så de blev nog ganska bra soft träning. Va svettig å go efteråt iaf haha..... Sen har jag handtvättat, diskat litegrann, vickt lite tvätt m.m.
Kokat flaskor...ja ni vet de vanliga dagssysslorna.
Lillan ligger i sitt babygym nu & NU tror jag bestämt att hon bajsa dags att ha koll så att hon inte drar upp blöjan IGEN!!! *skräckscenario* hahahaa.....

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla bajsfia......


Kommentarer
Postat av: tomte73

tråkigt om du slutar blogga men jag förstår dej helt klart, hoppas de löser sig på bästa möjliga sätt. lycka till oavsett bara ni mår bäst./kram tomte73

2009-09-29 @ 12:44:04
Postat av: Mia

har följt din blogg ganska länge och vill bara säga att jag kommer sakna dina inlägg om den försvinner.

Men huvudsaken ni mår bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback