Inskolningen idag gick SUPERBRA!

Jag är så jävla stolt över Lillan, så fruktansvärt lycklig över vilken underbar tjej hon är & har blivit. Hur bra jag & hon har lyckats trots alla motgångar vi haft på vägen.

Idag var de dax för inskolning igen på dagis och jag trodde att det var meningen att jag skulle vara med hela tiden dvs 2½ timma men nej nej efter en halvtimma sa personalen att jag skulle gå & hon skulle stanna två timmar till och sen skulle jag hämta henne. Snacka om klump i halsen, en sten i hjärtat jag var supernervös när jag pussa "hej då" till henne medans hon satt och prata och flina för sej själv hela tiden enda tills jag inte såg henne längre då börja jag gråta som ett barn! Det varade bara i 3-4minuter men inga roliga minutrar dvs hon var glad och jag grät haha.... de är nog lite typiskt!
Sen gick jag och kolla på mobilen 2timmar och bara väntade på att dom skulle ringa men nej nej, fel hade jag när jag väl kom dit så smygtitta jag in på henne och hon satt med gulaschsoppa i hela ansiktet och massa macka och flina, prata och va superglad! Och när jag kom in så var allt frid & fröjd och hon hade varit glad och snäll hela tiden! Blev så stolt så jag nästan trilla omkull det är en sådan stor grej, jag tycker iaf det och för mej är det de.
Men känns underbart nu iaf och imorgon ska vi göra på samma sätt. Bara att hålla tummarna! :)
Sen att jag får så mycket positiv respons på hur hon uppför sej är inte heller fel. Har fått så mycket positiv feedback nu dom sista månaderna från både här och där om hur självsäker & härlig hon är. Fick höra från Mathias syster att hon var underbar när hon hade henne & att "jag lyckats bra" med henne och de betyder så mycket att få höra för jag vet att trots att förutsättningarna inte varit dom bästa så har jag gjort mitt bästa KONSTANT!
Men ville dela med mej av denna stora glädjen till er alla, och nu har jag gjort de.

Om en stund ska jag ta disken sen är de MMA träning ikväll.
Puss & Kram
//Mamma Malin & Den duktiga dagis-flickan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback