3 Dagars firande.....

blir de för Lillan....först imorgon ett litet mindre firande med bara några stycken. Så ska snart ställa mej & baka lite goda muffins. Å tårtan med massa jordgubbar gör jag ju imorgon. Sen fyller hon ju år på tisdag så då blir det ett litet firande till & sen på FREDAG då blir det ett lite större firande.... Herregud va tiden går fort.... Min älskling är om 3dagar 1 ÅR!!! Mitt Lilla hjärta. Jag har införskaffat muffinsformar med alla möjliga mönster på så de ska bli så fint som möjligt....tårtor kommer de bli i massor självklart med jordgubbar varje gång de e ju så somrigt & gott :) Sen ballonger i massor & annat i dekorationsväg.

Hennes släktingar i stockholm ska jag också skicka kort till men vet dock inte om någon kommer komma ändå. Men de ger ju sej. Vill bara lägga till att ni e välkomna ner dock måste vi bestämma en dag isf först så jag hinner förbereda litegrann. Men kort kommer även till er & sen väljer ni själv om ni kommer eller inte men placerar de nån vecka in i juli hinner inte ta allt på en & samma gång.

Ne, nu ska jag baka, laga mat, diska, vicka tvätt, handtvätta litegrann & sen blir de dammning & dammsugning dvs. DET ÄR MER ÄN FULLT UPP....... :)

Puss & Kram på er!
//Mamma Malin & Lilla "Krabban".....som snaaart är ett år!

Kommentarer
Postat av: Therese

Hej tjejer!



Vi kommer inte kunna komma ner. Jag pallar inte att sitta still på en buss så länge tyvärr.



Puss puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback