Nu tränas de som sjutton när de gäller spjälsängen!

Ja, hon har sovit där inatt de var en jobbig kväll igår & de tog sin tid å kändes jättejobbigt men tillslut gick de! Sen vakna hon på natten & ville ha mat, matade henne & la henne i sin egen säng igen och TADA de gick bra :D Hon somna om..... jippie! :)
Sen har hon sovit en liten kort omgång i morse (hon sover ju mer nu när hon varit sjuk, mycket sömn att ta igen!) De tog en timma nästan att få henne att gå med på att sova där men tillslut efter mycket ångest & en del tårar så somna hon...ja tårarna kom från mej inte henne hon var mest väldigt arg! Kände mej som världens elakaste mamma men är ändå övertygad om att detta är den bästa lösningen för både henne & mej både nu & framöver.
Nu somna hon för lite drygt en timma sedan i sin egna säng igen vilket känns underbart även denna gången så tog de en ganska bra stund å hon var inte direkt överlycklig :S MEN de gick de också men man får verkligen stålsätta sej som sjutton å de ger ångest.....de ger iaf mej en klump i magen :(
Men om några dagar är hon helt van vid detta & då kommer allt kännas superbra de e jag säker på!

" DE SOM INTE DÖDAR HÄRDAR " ( håller fast vid mitt gamla "favorit" ordspråk )

Just nu har jag besök av vännen Peter & hans tjej Anso, trevligt :O)
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla söta Gabriella.... Imorgon väntar "späd" :) Tjoohoooo! :D
p.s.  Cecilia jag har med mej en liten påse kläder till din lilla tös ;)

Kommentarer
Postat av: AnnaPanna

Hejsvej!!



SHIT, vilken tuff period ni haft/har!! Me ryggskott och magsjuka och all skit på en gång! Usch, lider verkligen med dig!



Blä och fy! Bra att du stod på dig och fick en läkartid till slut!!

Vi e hemma nu, hos alla gosungarna som saknats, men ganska skönt att komma ifrån ett tag.. He he!! Utesreveringarna hade ju ploppat upp i Malmö så hela fredagskvällen satt vi på MelloYello och åt och drack.. Urmysigt! Men nu e vi hemma ikung Bores land igen, me ganska mycke snö. Läääängtar till våren som en tok!



De e skitläskigt när de dunsar ner från sängen, usch känslan av panik när man hör de och sen tyst i tvåmicrosekunder och sen skrik.. usch, men du ska inte ha dåligt samvete över de, jag tror de flesta föräldrar varit med om de nån gång. Bara inte så många som vågar säga de öppet... Här har vi varit me om de iallafall..



Pussar och kramar och krya på din stackars rygg!!!



2010-03-21 @ 20:54:38
Postat av: Anonym

Jag har oxå råkat ut för att mina ungar har ramlat ur sängen som anna säger det har nog alla.

2010-03-22 @ 09:21:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback