Pust, frust å faaaan....

Ja, jag blir så jäkla frustrerad! Det finns en "förening" som heter majblomman här i borås som finns till för att hjälpa mammor/pappor i nöd när de gäller kläder m.m. till sina barn. Jag ansökte för ett tag sedan å har fått beskedet att dom inte kommer hjälpa mej med EN ENDA KRONA under hela 2010! Trots att jag lever på existens minimum å knappt får de att gå runt nu med hyra, el och så.... finns de någon som kan tipsa om bra sidor över internet där jag kan fynda RIKTIGT billiga men ändå fina kläder till Lillan som hon kan ha i sommar från storlek 86 å uppåt bättre att köpa för stort så kan hon ha de längre tid också. Nu har hon 74 men får också bära sina plagg i 80 då jag inte har tillräckligt med kläder i storlek 74 och de funkar ju bra att klä henne med bodies å sånt i storlek 80 bara att vika upp ärmarna och sådär. Känner lite panik nu.... :( Hur ska jag ha råd?!?!

Vore extremt tacksam om någon/några kunde tipsa mej om bra länkar där jag kan fynda fina & billiga vår/sommarkläder till min lilla älskling. Skulle också vara tacksam om någon därute visste om någon bra länk till damkläder vår/sommar för de har jag själv väldigt uselt med också :(
Man kämpar livet ur sej hela tiden för att försöka få allt att gå ihop å bli så bra som möjligt åsså kan dom inte ens hjälpa mej lite på traven med de... blir så ledsen å förtvivlad....

Jag har inte ens ett köksbord som gör att jag å Lillan kan sitta å äta tillsammans! Utan bara en jäkla liten HÖG "bardisk" och de innebär att jag alltid när jag matar henne får sitta på golvet å de gör ju inte mina ryggbesvär bättre direkt! :( Har dragit in på alla kostnader jag kan dra in på nu....finns inget mer att dra in på för att vi ska klara oss ju! :S Åsså ser man andra som har hjälp av vänner/familj m.m. som köper massa eller som har massa barnkläder från när deras bebisar var små..... å dom får dom kläderna GRATIS så dom behöver inte ens oroa sej! Jag tycker verkligen dessa mammor e värda det men jag önska jag hade det samma!
Tusen tack "AnnaPanna" för dom kläderna å leksakerna som du gav mej till Gabriella mer än guld värt! Å tack till Gabriellas underbara faster å kusin för resväskan med kläder ni hade med er ner när Lillan var ca 2månader! Jag trodde inte hon skulle växa ur allt så jäkla fort bara.... :S

Jaja, imorgon är de familjeterapeuten igen.

Som sagt vore tacksam för råd ang. sidor eller har du kanske tjejkläder liggande på vinden som du inte längre behöver dvs till lilla Gabriella kontakta mej isf! :)
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella....

Kommentarer
Postat av: "Unga föräldrar" Linnea

Om du vill får du gärna låna från oss, vi har ärvt massor av kläder i storlek 80 och uppåt, mycket kommer vi inte ens hinna använda till Edgar. Du får höra av dig isf.

Postat av: Emmelie

Gekås har ju alltid löjligt billiga barnkläder! :)

2010-03-24 @ 09:41:21
Postat av: Anonym

Jag hade det precis som du har det i flera flera år, man löser det mesta om man bara vill. Finns fina kläder på tex tradera och vissa secondhand butiker som bara har barnkläder har bra saker. Bara att tvätta och använda. Du själv får förmodligen precis som de flesta andra ensamma mammor stå över inköp av kläder och se till att din dotter får i stället. Det hon vuxit ur får du sälja brukar finnas ställen som tar mot sånt oxå och så får man en viss procent om du inte orkar med att sätta ut själv på tex tradera....Du får sälja allt du har som går att sälja för att få ihop pengar.

2010-03-24 @ 11:00:13
Postat av: Anonym

Tradera...(?)

2010-03-24 @ 14:15:27
Postat av: joppan

Hej malin

jag ska kolla vilka storlekar jag har bland mina flickkläder sen mailar jag dig ang dom....Mvh Jenny

2010-03-24 @ 18:46:18
Postat av: Anonym

tradera ¨å blocket e kanon...sen kolla upp om de finns nå barnpyls marknad i borås där man kan byta å köpa billiga kläder

2010-03-24 @ 20:02:25
Postat av: Therese

Hade jag haft pengar hade jag skickat ner till er och kläder, men tyvärr har jag inget över :(. Visst fick hon nå kläder i jätte sena julklappar från oss?!



Puss puss

2010-03-24 @ 20:23:34
URL: http://thereselundgren82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback