Åh, han tar mej med storm!

Ja, mister Feber alltså... vad trodde du egentligen? :)

Mmm, här är det sjukstuga mindre kul men jag är inte bitter för de inte, nene allt hade kunnat vara SÅ mycket sämre. Feber - check, halsont - check, trött som en dåre - check..... GLAD ÄNDÅ - ABSOLUT.

Har varit iväg & handlat, släpat den lilla i vagnen fram och tillbaka till dagis, fixat käk & nu är jag KNOCKAD, nästan iaf. Har börjat "bita tag" i en mycket intressant bok som de verkar nu iaf. Den är på engelska & handlar om att bearbeta/gå vidare från trauma/trauman som man upplevt. Jag trodde inte min kunskap i engelska skulle räcka till men har läst ganska många sidor nu & fattat allt så jag underskattade mej själv, som vanligt.
Så jag ska läsa första "riktiga" kapitlet i boken om en stund, reflektera en hel del & kanske även skriva ner en del tankar som "ploppar" upp i skallen. Sen blir de citronte med honung, halstabletter ja ni vet dom där nya Vicks Blue Beatbox spännande och se om dom är så starka som folk säger hahaha.... sen lite kaffe på de så HOPPAS jag att jag mår bättre imorgon...

Imorgon blir de till att lämna in Lillan tidigt på morgonen på dagis för att sen bege mej upp till ögonmottagningen för att göra en del undersökningar; Är det en inflammation på synnerven? Är det en permanent skada? JAG VET INTE, men hoppas jag vet mer imorgon. Nu ser de iaf ut som vanligt men synen är sämre på de vänstra ögat fortfarande.... känns inte bra. Men men....
Sen får jag en vän på fika mitt på dagen, blir trevligt lite kaffe & pepparkakor & inte allra minst lite sällskap när man är sjuk.... det sitter aldrig fel!

På fredag är de;

Lillan
Möte
DISKA
DAMMSUGA
Träna ett långt & stenhårt pass (ja den J*VLA febern ska vara borta då annars blir jag galen!)
Sen kommer de hinna dyka upp minst 2 grejer till de vet jag, de slår aldrig fel, sak på sak men det är okej.

NU ska jag vila mej lite.... jo förresten jag "lyckades" knäcka mitt bankkort innan, inte så jäkla lyckat!
Blev riktigt irriterad på mej själv men det är bara att konstatera - JAG ÄR KLUMPIG!

Puss & Kram
//Morsan som är som ett element...... "Krabbisen" sussar gott i sin säng & hälsar......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback