Ibland sker mirakel.....

Ja, så är det faktiskt. Ibland sker MIRAKEL, saker som man inte trodde skulle vara möjliga - dom sker.
Från att ha varit på väg ner i den mörkaste, djupaste svackan till att flyga, inte snabbt och inte jättehögt men ändå börja sväva uppåt igen och allt inom loppet av några timmar! Änglavakt tror jag bestämt.

Denne älskade vännen är så otroligt fantastisk & det är inte alltid lätt med vänner, ja de vet ni alla.
Ibland ryker man ihop, ibland blir någon sårad o.s.v. listan kan göras lång MEN när man ÄNDÅ trots allt kan finna varandra efteråt - mötas & förenas igen ja då är det magiskt & absolut när det tidigare såg ganska "dödsdömt" ut.
Nu är det inte "dödsdömt" alls utan tvärtom vi har lärt känna varandra ÄNNU bättre, förstå varandra ännu mera & ja, denna vännen upphör aldrig att förvåna eller överraska. Tillsammans är vi starkare än stål, de ska ni veta!

Jag är stolt över att vara denna människans vän, jag är stolt över att vi lär oss så mycket av varandra, jag är stolt över att VETA att JAG ÄR ÄLSKAD. Mmm.... det är inte lika kallt här ikväll i mitt inre som de brukar för isen har brutits och JAG VET att om jag faller i de kalla vattnet så kan jag & får greppa tag i denna vännens hand & inte skulle denne släppa ne..... de skulle inte ske.... skulle bara försiktigt dra upp mig igen & bädda om mej med varma filtar och sen skulle situationen varit "räddad". DET ÄR ÄKTA VÄNSKAP... om du som läser har någon som du vet skulle göra detsamma för dig så njut av de, påminn denne/denna vännen om hur älskad han/hon är.
För det viktigaste vi har är VARANDRA, så länge man har någon som älskar en & så länge man älskar så klarar man MYCKET MER ÄN MAN TROR. Stötta varandra, älska varandra, omfamna varandras brister & fel med värme för INGEN ÄR FELFRI. Älska idag, imorgon kan de vara försent. Vi har bara här & nu, och NU mina vänner tänker jag lägga mej på soffan & njuta av värmen som "hoppar runt" i min annars så kalla kropp.
Tack min älskade vän för att du finns, för att du är du & för att jag får glädjen & äran att vara din vän!

Men innan jag gör de så ska jag lägga upp några bilder här också från idag på Lillan, mitt älskade hjärta!


Lillan spexade i morse kan jag lova, UNDERBAR BILD! <3


Sötnos....... JA HON HAR LÅNGT, TJOCKT hår mycket borstning krävs!


CHARMTROLL, ja hon tycker synthstället är en leksak!Världens charmigaste!

Puss & Kram
//Mamma Malin med ett varmt, tickande hjärta <3 " Krabban " hälsar från sin säng att hon sussar gott & drömmer sött <3




Kommentarer
Postat av: Ateist

Det låter rätt så religiöst? Funnit Gud?

2010-11-18 @ 16:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback