Snacka om "speedad".....

Ja, idag har jag vält upp & ner på nästan hela lägenheten. Min plan var morgonmöte sen lämna in Lillan på dagis & sen försöka vila mej litegrann då jag är snorig som attan & FORTFARANDE har lite feber. Men blev det så?
Nej, självklart inte för jag e galen!

Istället så gick jag direkt och handlade efter att jag lämnat in Lillan på dagis. Trött som attan....
När jag väl kom hem så titta jag mej runt omkring - fan jag har inte julpyntat eller julstädat.....
Och efter två koppar kaffe som jag mer eller mindre hävde så började jag städa, diska, dammsuga, gick ner till källaren och röjde fram dom julgrejerna som jag har ni vet de klassiska; Gardiner, bordslöpare, ljus, lite tomtar m.m. & sen ÄNTLIGEN kastade jag mina blommor som varit döda minst 1år hahaha.. DET VAR PÅ TIDEN!
Började vid elva eller strax innan med städning & pyntning och var klar 16.00!
Passade på att möblera om också ja stora soffan & tunga soffbordet inte konstigt att min rygg dunkar nu!

Och jag kan inte städa eller fixa i ett "normalt" tempo nej nej.... jag rusar runt som en virrig höna och blir helt uppe i det jag håller på med - hundra procent fokus! Och det blev 7koppar kaffe under tiden som jag grejade....
Sen när jag väl var klar tyckte jag först så ne..... bokhyllan ser förjävlig ut rent utsagt - STÄDA MER!
Och så blev det & sen tittade jag på mina tomma krukor och vad är en jul utan julstjärnor i fönstrena?

Så det blev ännu en runda till affären på med klackarna och sen stampade jag mej iväg.....
Köpte 3julstjärnor & när jag kom hem kände jag mej nöjd.... men nej..... nåt fattas....
JULHANDDUKAR! Så på med dojjorna igen & ÄNNU en vända ner till affären för att införskaffa två "juliga" kökshanddukar. Hahaa..... helt galen dag! Nu är jag mer än dödstrött kan jag lova men det är fint här & det gillar jag! Sen har de blivit två koppar kaffe till....dvs 11 koppar idag.... fasiken jag måste ju snart bli "förgiftad" ne skämt och sido nu är det ordning här = SKÖNT!

Sen kom Lillan hem & spelade synth med mej en stund, sen har jag haft egen "terapi" genom en helt fantastisk bok som är direkt skriven till dom som upplevt trauman. Så där fick jag några uppgifter att klura på så jag känner mej helt seg i bollen men jag tänker göra varje övning/uppgift.... så är det bara....
Och bästa vännen kommer jag inkludera iaf i en av grejerna att "göra".

Nu har jag spelat synth en timma SJÄLV, ja Gabriella vill köra med "dj-funktionen" och jag är inget jätte"fan" av det hela men men hon tycker det är så kul så det är klart hon ska få spela! :)
Börjar förstå detta med noter lite bättre för var dag som går och än så länge har jag ju bara övat i 3 veckor men kunde ändå spela några klassiker halvdant iaf.... kändes kul.

Imorgon är de mysmorgon med Lillan, sen får hon åka pulka till dagis MÄNGDER av snö. Sen när jag lämnat in henne så är det raka vägen till vårdcentralen för att lämna en del blodprover inför hjärnröntgen som blir av i december känns inte superkul direkt men men... det måste göras!
Sen möte mitt på dagen & hämta hem Lillan och sen efter de kören om de blir som jag hoppas.

Torsdag,fredag & lördag är de träning på gymet som gäller + möten & annat viktigt.
På söndag får jag ÄNTLIGEN besök av bästa vännen som för tillfället är utomlands, saknar människan så mycket att det gör ONT både psykiskt och fysiskt.... bläää.. men de måste gå! Jag hoppas denne har mycket roligt nu i skrivande stund.

Nu ska jag bädda ner mej & läsa en stund och hoppas att jag får sova litegrann i natt för jag är som sagt TRÖTT som sjutton!

Puss & Kram
//Morsan av stål...... Tösen som älskar russin hälsar....

p.s. JÄKLAR VA HON PRATAR MYCKET NU!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback