Bra träningspass.....

Yes, har tränat hårt idag efter att jag hade lämnat in Lillan på dagis känns fint. jag VÄXER tjoohoo!
Kommer uppdatera med några bilder ikväll/imorgon beroende på hur mycket jag har att göra det är MYCKET nu minst sagt.
Annars är läget under kontroll för tillfället men precis som jag nyss skrev så har det varit väldigt mycket & kommer att vara så ett bra tag framöver men de som inte dödar - de härdar!
Gabriella & jag är fortfarande förkylda dagisbaciller är ju GALET STARKA.... men men vi mår hyfsat det enda som är frustrerande är att stackars Lillan hostar upp slem på kvällarna/nätterna vilket gör att jag får ännu mindre sömn än vanligt det är = skit.... men det är hon som har de jobbigt så jag ska inte klaga.
Tur att jag har en del stöd runt omkring mej annars hade jag nog inte varit så mycket för världen just nu.
Tack Matti för stöttningen på kvällarna med Lillan.
Och tack Markus för att du passar Lillan en liten stund imorgon när jag ska iväg på mötet. Ja, det är inget dagis imorgon för personalen har studiedag.
Mycket planeras just nu men inget som känns lämpligt att dela med mej av här för det är ju ingen "låst" blogg utan alla kan ju läsa så jag håller det för mej själv.
Jag säger bara att räddningen just nu är träningen, samtalen med den mycket kloka människan jag träffar två ggr i veckan, dom få nära och kära som bryr sej & musiken.... min älskade musik, vad vore världen utan musik?!
Tusen varma kramar
//Mamma Malin som lyfter "skrot" & Stora krabban hälsar vink vink.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback