Lång dag......

Ja, idag har det varit en lång dag. Men några timmar var jag iväg på samtal med en mycket klok människa som kommit att bli en god vän. Det är verkligen en god människa, utan tvekan. Tillsammans så kommer vi kunna "reparera" så mycket, det är jag övertygad om. Du vet vem du är, och DU ÄR FANTASTISK!

Innan det mötet så var det ett annat möte här i hemmet i morse 2timmar ca. Sen lämnade jag in Lillan på dagis & gick vidare till samtalet som jag skrev om ovan. Var hemma därifrån sent i eftermiddags & var så trött att jag orka inte laga någon mat idag (som jag brukar) utan köpte en kebabtallrik, bara man får nåt i magen!
Kebab är bättre än inget heeeelt klart.

Nu är jag som en "död sill" lilla Liten sover..... Och nu är hostan bättre och det känns skönt!

Ikväll har "Idol" premiär MAN MÅSTE JU KOLLA för det är ju AUDITIONS och dom brukar ju vara sååå lattjo!
Hahahaa..... liksom får man vara tondöv eller tondöv??? Sen är de ju superkul när det kommer in någon som är riktigt duktig då blir man "impad" så det är roligt rakt igenom.......

Imorgon lämna Lillan på dagis, greja i hemmet, möte & sen MMA-pass på kvällen.

Ja, jäklar mina fötter är som STEN, måste sätta mej med dom i blöt innan dom "rymmer" ifrån mej..... dom gör ONT! Ne, fotbad med havssalt, skrubb och filning ska man verkligen behöva detta när man är 21år?!?!
Kan iofs bero på skorna jag har... dom e väldigt hårda & jag har konstanta skoskav AJAJAJAJ.....

Ne, nu e jag trött ha en fin kväll allihopa!
Puss & Kram
//Mamma Malin med dom värkande fötterna & "Springelikrabb" hälsar ;D

Kommentarer
Postat av: Anonym

det finns billig "kirurgtejp" på intersport.... tejpa fötterna innan du drar på skorna, det håller ihop tårna och dämpar träffarna...... Handbollsspelarma amvänder den tejpen....

2010-09-07 @ 23:00:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback