Brämhults färskpressade......

citronjuice är ju supergod! Ja, den är dyr men jag unnade faktiskt mej själv det nu - för en gång skull!
Det & en macka = great.

Har öppnat fönstret fläktar in riktigt skönt här i köket. Kom alldeles nyss hem från att ha handlat, somliga gånger skulle man nästan kunna tänka sej att sno en bil på hemvägen när kassarna väger bly & man har en rygg som redan vid 22års ålder är av uppfattningen - Nej tack, vill inte vara med längre!
Skulle jag dock någon gång "lyckas" sno en bil så lär jag ju krocka efter 10meter ändå så det är nog inte riktigt värt de när allt kommer omkring. Ja, jag har lyckats krocka en bil i mitt liv riktigt ordentligt dessutom - den gick inte att använda mer efteråt så att säga. Det var i början av 2008 om jag inte minns fel tidig morgon & jag skulle i HALKAN (det var IS på parkeringen) "övningsköra" för första gången jag hade inte sovit nåt på natten heller (låter det inte som en alldeles utmärkt ide?!) så jag satte mej & gasa på, bilen hoppa till en hel del i början men sen gick de ju riktigt bra & det borde ju inte varit några problem med tanke på att parkeringen var riktigt stor och det fanns ja; hör upp nu NOGA - EN STOLPE på hela parkeringen, vad är oddsen att man sätter bilen i stolpen?
Svar på de: Om det är JAG som kör är oddsen HÖGA.....jag skulle iaf satsa mina stålar på att visst blir de en krock & mycket riktigt de blev de en ordentlig krock, bilen blev helt kvaddad men som tur var skadade ingen sej mer än jag som var livrädd, skämdes & mådde PYTONORM länge efter denna incidenten. Så kan de gå!

Som sagt har ont i ryggen och det har jag ju till å från, tyvärr ganska ofta. Men nu är det någonting i mitten av ryggen vid den ena kotan s.a.s. ingen aning om vad men igår fick jag ont när jag reste mej från att ha suttit en stund och sen vill de inte släppa. Det är inte nån paniksmärta jag talar om men det är en liten molande smärta till å från & jag ser gärna att min rygg nu håller ett tag jag menar det var ju inge längesedan jag låg med ryggskott!
Men kroppen säger väl ifrån för att den är så fruktansvärt trött antar jag. Nog om det!

Började knåpa på en låt igår när jag satt vid pianot mm....kanske kan den bli nåt, den som lever får se.
De känns ganska lovande iaf & det glädjer mej! Ska se om jag sätter mej en liten stund med den senare kan mycket väl bli så.

På fredag sjunger jag två låtar igen & även på söndag - kul!

Innan jag avslutar detta inlägget så måste jag ju för fasiken kommentera vädret DET ÄR JU UNDERBART!
Det värmer ju till och med en frusen själ som jag själv..... I måndags kunde man utan att frysa de minsta ligga ute i bikiniöverdel & läsa en timma - DÅ NJUTER JAG! Igår blev de bara en väldigt kort stund & dessutom blåste de lite mer så blev ingen solning so to speak. Men kunde lätt ha kjol & linne sen när jag begav mej till "mötet" älskar denna tiden på året innan de blir FÖR varmt... jag trivs verkligen inte när de blir stekhett & man inte orkar/kan göra någonting, dessutom blir de 40grader i lägenheten dvs man kan inte vara i lgh från de att man går upp så måste man ut FORT & sen är de ingen ide att bege sej in innan kvällen det HATAR JAG för jag älskar att vara ute men jag vill gärna kunna välja själv om jag vill vara inne två timmar mitt på dagen UTAN att bada i svett!
Men men.... jag tänker leta reda på en annan lägenhet så de så!

Nu ska jag käka upp de sista av mackan & häva min citronjuice - smaskens!
(Köpte lite lösgodis till Lillan & ett påskägg UNGEN MÅSTE JU FÅ KÄNNA ATT DET ÄR PÅSK!)
Hoppas bästa vännen ringer snart.... vore nice!

Puss & Kram
//E.T:s bästa vän......


Kommentarer
Postat av: Bisittaren

. . . tyckte den rallymorgonen var en alldeles utmärkt morgon! Kram..... Gula faran gick i graven....

2011-04-23 @ 13:22:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback