Framträdandet idag gick SKITBRA!

Ja, jag är väldigt nöjd. Det blev låtarna;

"Älska mig" - Ainbusk Singers låt
" Tro" - Marie Fredrikssons låt
" Like a prayer " - Madonnas gamla hit den körde jag dock i långsamt tempo a capella blev maffigt! :)

Det var fruktansvärt roligt men jag är extremt trött nu & spänningshuvudvärken är ju inte konstig att man har nu när all "spänning/nervositet" släpper. Men ne, jag är väldigt nöjd & glad över att jag klarade av de.
Gabriella & Mathias var där & kollade vilket kändes superkul att Lillan satt & lyssna när jag presenterades som sångerska & hon lyssnade allt också kan jag lova mitt älskade hjärta!
Tyvärr blev de inga bilder tagna under framträdandet men de togs några bilder utanför där jag bor innan vi gick upp så bjussar på dom dock bytte jag om i kyrkan så de är i vardagskläderna men skitsamma! :)
Lillan tyckte det var jätteroligt och de sa hon flera ggr på hemvägen.... tänka sej att hon blev så nöjd....

För övrigt har jag träffat bästa vännen 2½timma idag vi sjöng & åt lunch tillsammans, supertrevligt.
Tack älskade vän för att du finns & får mej att våga, tack för att du tror på mej & ser mej för den jag är & tycker att det räcker - att jag räcker.

Imorgon är de möte på morgonen sen iväg med Lillan jag skulle egentligen även träffa Jazzbandet men med tanke på att dom inte har pluggat in den låten jag ville göra det vill säga jag kommer bara sitta och lyssna och dessutom få stressa dit & stressa hem för att hinna hämta den lilla i tid från dagis så anser jag inte att det är värt de jag behöver de lugnet dom få timmarna som hon är på dagis imorgon utan dom så orkar jag inte med all terapi på fredag... Så ska maila dom ang. detta nu under kvällen. Är för slut efter idag & jag måste tänka på att även jag (ja tänk dej de kära vän!) MÅSTE HÅLLA I LÄNGDEN! JAG HAR INTE RÄTT TILL ATT KROKNA, NE INTE ENS JAG HAR RÄTT TILL DE.......så de så!

Enjoy the pics! :)


Lillsnutta berättade på hemvägen hur roligt hon tyckte att det varit i kyrkan! sötnos!


Jag & Lillan utanför hemmet.....glada & trötta..... JAG GJORDE DE TJOOHO!


Sötnosen SÅÅÅÅ glad! :)


Jag e TRÖTT men så nöjd & glad...... :)


AMEN för att de gick så bra! :)

Puss & Kram på er alla!
//Trötta Sångerskan/Mamman/väldigt mycket annat...... Tigern t.ex. hahaha :)


Kommentarer
Postat av: Syster C

tjejen, glöm inte att det är rätt lätt att lokalisera hus efter hur bakgrunden ser ut...Stan är inte så stor. Var rädd om er!!

2011-04-13 @ 23:30:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback