Vet inte....

men jag har inte ork till att bry mej om "mitt place" längre..... dvs. min blogg! Jag vet ju att jag har den, jag skulle kunna skriva om mängder av olika saker men de blir inte av. Får ännu en gång ta en funderare på om jag ska starta upp nåt annat direkt istället och lägga ner denna sidan.

Har knappt sovit alls (ne inte heller denna natten) har rejält ont i halsen & feber..... känner mej allt annat än glad & hoppas lillsnutta iaf mår bra. Hon hade en liten ögoninflammation igår men som tur är VÄLDIGT MILD men fick ändå tvätta hennes små ögon igår morse. Hoppas nu hon är bättre & att jag inte ger henne halsont & feber!

Uscha nu en diklofenak & sen springa med maskin efter maskin ner till tvättstugan..... Pust, blä & uschaaa...

ciao!

Kommentarer
Postat av: Martin

Du känner inte mig och jag inte dig. men jag har följt din resa sen flera år tillbaka. Och detta är av någon anledning en av dom ytterst få bloggar jag kommer tillbaka till och tittar till flera ggr i veckan. Jag har sett dina bilder när du modellade, din resa till stockholm och tillbaka och din nuvarande resa med Gabriella. Jag hoppas varje gång jag läser ett nytt inlägg att du har det bra och är lycklig som när du uppträdde det var jättekul att läsa verkligen. men så vill jag också veta hur du mår oavsett hur du mår.. när det är tyst länge på bloggen så börjar man fundera så att det inte har hänt något tråkigt.. Vill verkligen att du & G ska ha en underbart liv.

Vill så klart även läsa vidare om era resor så hoppas att jag kommer få göra det (om du kommer på nåt sätt blogga vidare oavsett form)

ps gillar att höra dig sjunga på dina videobloggar..

Lycka till!

2011-04-25 @ 22:57:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback