Blev en akuttid till....

läkaren igår för att prata & gå igenom medicinerna. Fick starkare mediciner som verkar hjälpa bättre, tacka...... LÄKAREN för de! Och de gör de bara ännu mer klart att det är just endometrios för denna starka jäkla tabletten biter på om de just är inflammerat - vilket de helt säkert är + lindrar svår smärta. Citodon måste jag ha med mej överallt om de blir värre så blir de brustabletter. När jag fick ont igår & hade tagit den starka blå tabletten + la till en citodon så var jag mer smärtfri än jag varit på 3veckor! De va sanslöst underbart - bara molande värk kvar & de kan jag utan problem hantera. Jag börja gråta av lättnad dom två timmarna som jag var mindre smärtpåverkad, sen kom de tillbaka med dunder & brak.... men idag har jag klarat av att ta mej ner för trapporna & till affären utan hjälp & det känns underbart - känns sjukt när de är nåt man uppskattar så sanslöst mycket när man e 22år... Men de gör jag. Nu har jag värk men den är under kontroll iaf. I värsta fall får jag ta en morfintablett till. Vill bara ha en lösning snabbt på detta - kosta vad de kosta vill! Jag måste få hjälp.

Ska ringa specialisterna på måndag & prata med dom sen lär de väl bli en tripp till Uppsala för att träffa dom också.

Känner mej orolig över vad de är som händer "därinne" men så länge jag klarar av att gå ut en kort stund, vara med Lillan & framförallt vara hemma så ja, då klagar jag fan inte.

Jag älskar så mycket..... ja ni förstår väl ingenting nu.... men de gör ingenting... så fruktansvärt mycket, så äkta de kan bli, så sant som något kan vara. Men de gör ont att älska - väldigt ont.

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Martin

Vill bara skicka en styrkekram! Önskar jag kunde göra nåt mer, för för en sån person som jag är som vill automatiskt hjälpa till med det som jag skulle kunna, så är det lite konstigt att inte kunna göra mer..

Men det är bra att läsa att det verkar som att du är på väg att få den hjälp du skulle haft från början.

Så ännu en gång... styrkekram!

2011-08-14 @ 22:08:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback