Lagat mat efter en EXTREMT TUNG dag......

ja, just nu har jag datan på köksbordet och spelar "starkare än ord" på HÖG volym & kastar kotletter till höger & vänster. Har varit en jävligt maffig dag dock inte maffig som i underbar/mäktig utan mer som i HELVETES JÄVLAR!

Lillan verkar ha feber på G dessutom. Snälla du "däruppe" för fan, kom igen nu annars kapar jag dit skägg & knockar dig med min höger eller det gör jag nog ändå men det blir värre den dagen vi kanske möts om du inte skärper till dig lite! För fasiken sunt förnuft & vett är inte det något du bör känna till?! Fuck it....

Idag har det blivit en ganska bra runda med terapiböckerna, känner mej helt vilse, HELT JÄVLA ENSAM ändå.
Ensamheten äter upp mig..... inte den yttre ensamheten utan den inre & där finns det bara en människa som kan hjälpa mig & denne är inte tillgänglig nu.... jag har syrebrist Å DE GRÖVSTA! Fick hem ett brev idag där jag är kallad till ett extra möte av alla jävla möten IMORGON JIPPIE..... bara att försöka nå "off" knappen innan och fräsa som den tiger jag är, de bör jag klara. När jag inte längre klarar det då är jag inte jag längre, så enkelt är de bara!

Jag funderar på att börja videoblogga ibland vad tycker ni läsare om de? Får jag ingen respons på denna frågan så skiter jag i de....tänkte bara att det kunde vara lite kul som omväxling, vad säger ni?

Lillan mår annars toppen & disken är diskad & maten puttrar..... Jag längtar ändå trots allt till fredag även om det kommer bli en jävligt tuff dag av diverse olika anledningar - fler än jag trodde.
Men då är jag iaf på ett ställe där jag är trygg/säker, akut behov av de nu! Mitt liv är liksom just nu som sanden som rinner mellan fingrarna..... de försvinner, mycket dör, antagligen nödvändigt men HELVETE va ont jag har!
Och jag är faktiskt överraskad av att jag ens klarar av att stå upp, och jag gör ju mer än så JÄKLIGT MYCKET MER!
Men ibland faller jag just nu BOKSTAVLIGT talat ner på marken som om någon sparkat mej i solar plexus ja de känns ganska mycket så en rejäl jävla spark av ett MMA proffs så ungefär! Och jag blir liggande en stund så & blir helt förvirrad mer än så skriver jag inte ut här om detta.

Hade fam.terapeuten här en stund idag & nu handlade det om att hitta struktur igen det var MITT iniativ att det var de viktigaste så jag vet hur jag har de & Gabriella vad som än händer just nu & det blev ett ganska givande samtal.
Och jag kom själv fram till lösningarna & hur jag skulle kunna förmildra/förbättra förutsättningarna för nu.
Och vi var båda rörande överens om att min plan inför fredag var bra & korrekt, nyttig & nödvändig.
Så där har jag & min vän/hjälpande hand kommit fram tillsammans till ett bra sätt att "bearbeta".

Nu spelas låten "Skrik" finns en del bra rader i den......
Ne, nu ska jag greja ihop såsen så den blir god & byta låt till "All good things (comes to an end)" av & med Nelly Furtado jäkligt bra låt & den passar bra nu.....

Puss & Kram
//Söndersletna morsan... som aktivt/konstant kämpar för varje andetag....för livets skull.....


Kommentarer
Postat av: Anna



Klart du ska videoblogga, störtkul ju!

Kan man inte förresten tjäna en slant på

videofyme eller vad det heter?

Kram

2011-01-20 @ 14:34:11
Postat av: Fiffi

Go girl, klart du ska köra videoblogg. You rock!

Kram från en trogen läsare.

2011-01-20 @ 20:40:38
Postat av: buslotta

har följt din blogg ett tag och tycker att du är en inspirationskälla! så stark och klarar dig igenom allt. håller med anna videoblogga på bara! bloggen blir lite mer personlig då:) kramizar

2011-01-20 @ 20:51:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback