Pust i helvete....

ja de lät väl inte som de sundaste eller nån vidare "mening" går väl knappt att ens kalla det de. Men precis så känns de nu iaf! Lämnade precis in Lillan på dagis & kom hem för några få minuter sedan.
Ska "dyka" in i duschen, försöka fixa mej iaf 5min....ser ut som en levande död - ZOMBIE VARNING!
Likblek.... ringar under ögonen som är stora som stekpannor = Jag är knappast en fröjd för ögat nu!

Sen läsa litegrann eller sjunga jag vet inte....eller kanske spela. Tog en kall bira igår & greja lite till med musiken.
Vad som än händer tänker jag inte lämna livet utan att ha "stämplat" att jag varit här!

Lillan hade iaf en mysmorgon jag gjorde det bästa av situationen även om jag själv var så slut så jag var på gränsen till att börja gråta FLERA gånger. Sen blev hon glad när hon såg fröknarna också & vinkade så duktigt hej då älskade barn tur att du är så underbar & unik! Ja, snacka om att det är mitt allt - min älskling!
Det är som jag skrev till henne i "hennes dagbok" när hon var nån vecka gammal DU älskade tös är mitt livs stora kärlek! Och det är sant om någonting... Sen ska jag iväg på "möte" efter de kanske de blir att jag kör en solosång dock en cover jag tror dom flesta vet vilken låt det är om jag skriver;
Marie Fredriksson - Tro     Den kan jag nog få fram en del känsla i just nu...

Spelade in låten "Ironic" Alanis Morisettes låt igår några gånger mest på skoj då jag inte sjungt den innan men de blev hyfsat mestadels OTROLIGT NOG så jag ska nog lägga några timmar på den ändå någon dag när jag har tid så kanske kommer det ett klipp häröver lite längre fram.

Mm....dumma magkatarr får ta & tugga några link det ger härliga minnen i huvet. När gabriella låg i magen levde jag mer eller mindre på dom där jäkla tuggtabletterna dom säger ju att har man ett barn med hår/mycket hår på huvet så får man "Känna av de" dvs. magkatarr & det stämde ju utan tvekan Gabriella hade ju världens kalufs när hon föddes. Har aldrig sett en unge med så tjockt, rejält hår som är nyfödd! Haha... fast det är samma sak nu hon ser ju betydligt mycket äldre ut med sitt långa, tjocka hår - det är vackert, som hela hon - vacker...

Nu ska jag kolla in videon och lyssna på  " Come what may " igen.... den säger mej så mycket & den borde säga någon mer också ganska mycket - enligt mej. Sen "dyker" jag in i duschen... bara så ingen blir orolig;
Jag HOPPAR in i duschen men inte med huvet före! ;)

Om jag sovit inatt?
Nej.... jag sov några minuter på morgonen sen väckte tösen mej....så nu har jag varit uppe på tok för många timmar i sträck och snart skrattar jag & gråter om vartannat i frustration men men..... Jag andas = Jag lever.

Puss & Kram på er....
//Sleeeeeeeeeeten " När du är nära är jag så borta... "

Kommentarer
Postat av: Danne

Har du hunnit läsa meddelandet på MB?

2011-01-11 @ 12:07:49
Postat av: exet

Ja du Malin den är så ruggigt bra... tillsammans med hela scenen i filmen är den magisk!

2011-01-12 @ 07:33:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback