En dryg timma till öl & sol, härligt!

Det kändes LYXIGT värre kan jag lova. Sen har jag handlat, diskat, grejat lite här hemma & jobbat en stund med föreläsningen. Även pratat med bästa vännen/stöttepelaren & ja, min vardagsgud kan man väl kalla denna människa. Vet inte hur men denne får mej alltid att känna hopp, tro & styrka på ett eller annat sätt det är så mäktigt och jag är så tacksam. Om du har någon som är dej så kär/så viktig/som styrker dej så mycket så håll i denne hårt (inte för hårt) & var tacksam det är inte alla som har någon som finns där i vått & torrt.

Idag har jag som sagt varit ute i solen en stund det var UNDERBART & med några öl så kan de inte bli annat än LJUVLIGT sol + öl = sant! Borde unna mej de lite oftare, blir ju nästan aldrig... man e dålig på att ta hand om sej själv när det kommer till lugn & ro, ska försöka bättra mej på den fronten helt klart.

Om en stund får jag & Lillan besök av en vän & hennes dotter ska bli supertrevligt. Köpte lite fika innan när jag handlade, baka kommer de bli så mycket av ändå nästa vecka inför veckan därpå då Lilla Skruttan fyller 2år!
Tänk så tiden springer iväg det är inte klokt hur fort de går.

29sep. är det dax för min första föreläsning så nu gäller de att jobba på som sjutton för de ska bli bra, de måste bli bra. Har fixat en musiker som spelar när jag framför dom 5-6låtarna som de också kommer bli, känns bra. Ska repa första gången antagligen redan nästa vecka - jag e sugen!

Nästa vecka är det också uppträdande med kören UNDERBART längtar så jag nästan spricker!

Igår hos läkaren fick jag veta en del mindre roliga saker så nu har jag ytterliggare tre mediciner känns pytonorm men bara de hjälper så e jag nöjd.

Svar till Anna som kommenterat: Min mail har kraschat därav kan jag inte lägga upp några "sångklipp" då de krävs mail för de.... ska försöka få ordning på den snarast men tills dess så får du/ni hålla ut. Skulle vara jättekul om du hade någon önskelåt för jag har så dålig fantasi för tillfället så kommer inte på nåt.... ändå har jag hundratals att välja mellan, men men.... jag är bara en höna PICK PICK.....

Nu kaffe.....

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback