Diskning & bakning....

och mängder av hosta där emellan dock har hostan mest kommit från mej, TUR DE! Så JA, Lillsnutta mår bättre idag än igår & är nu start helt frisk! Tjoohoo....
Själv har jag en hejdundrande huvudvärk,feber & snyter mej konstant. Men de ger väl med sej snart.

Idag har de busats med Lillan, diskats tillsammans med Lillan (en hel del disk & ett dränkt kök) sen har jag plockat och grejat litegrann här hemma. Sen somna Lillan en stund i soffan & då blev de till att ligga & läsa lite var på gränsen till migrän då, jäkla huvud! Bara inte denna jäkla migrän huvudvärken kommer sej av p-sprutan då blir jag GALEN! Fullkomligt GALEN...... Nu står en plåt med Vaniljdrömmar & svalnar i köket tror dom blev toppen de blev iaf vaniljmuffinsen. Så har bakat litegrann idag också :) Ja, jag förstår mej inte på mej själv så det är inte konstigt om ingen annan heller gör de - När jag är sjuk & mår skitdåligt då får jag för mej att jag måste göra ALLT! Igår ställde jag mej & gjorde en rejäl sats med jordgubbs & blåbärskräm den blev supergod! :)
Så nu har vi en skål med kräm i kylskåpet, gott! Att göra egen kräm är både mycket billigare, MYCKET GODARE & innehåller MYCKET mindre socker! Och det är bra för Lillan att äta hemmagjort vare sej de är middagsmat eller frukosten.

Nu ska jag gå & lägga in "drömmarna" i en bytta.

Puss&Kram
//Sockerbagaren med feber....

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad duktig du är som både bakar o lagar mat från grunden. Jättekul att du gillar att stå vid spisen:)

Kram mamma mu som också gillar spisen:)

2011-03-13 @ 17:17:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback