Varit hos läkaren....

där jag fick höra;

- Det var ett MAFFIGT ryggskott, vad gjorde du för att få detta?!

Ja, om jag ändå hade ett svar på de - jag vet inte! Det sitter från nacken som nackspärr ungefär och sen enda ner till höfterna, runt om axlar ja hela ryggen. Fick recept på smärtlindrande och muskelavslappnande och order om att vila mycket hahaha.... nu gäller det ju att vara lite realistisk också jag har GABRIELLA de facto.
Och en liten enveten 2-åring i hemmet tillåter inte så mycket vila kan jag lova snarare fullt ös - medvetslös!

Men jag har iaf hjälp idag med att hämta henne, tacka sjutton för de annars skulle jag nog "trilla av pinnen".....
Men imorgon är de fullt ös igen coachen kommer tidigt men som TUR ÄR vet jag att hon är snäll nog att köra Gabriella till dagis och då kan jag ju försöka " så smidigt " jag kan att slinka med i bilen och sen bli hemkörd efter de har jag ett "möte" men även där får jag hjälp med att bli hämtad, tacka HERREN för de och även hemkörd.

Onsdag däremot är krångligare utan tvekan jag har fått ett halvdagsjobb kan man väl kalla det men de kräver att jag är så pass rörlig att jag kan just JOBBA och de känns ju mindre tveksamt samtidigt vore det för mej en katastrof om jag inte skulle kunna genomföra detta åtagandet på ett bra sätt, sen familjeterapeuten på onsdag efm. Torsdag får bli LUGN som sjutton..... eller hade jag ett möte då också? Osäker....
Fredag helspäckad dag men i de bästa av sällskap,hämtning & avlämning av mej haha & sen stöd under hela dagen mer eller mindre så den dagen klarar jag av förhoppningsvis fixar jag också att jobba en hel del då med kommande föreläsningar. Och senast efter fredagen räknar jag med att vara väldigt mycket bättre iaf annars blir jag TOKIG!

Nu till något helt annat; Gabriellas dagis. Lilltösen går på ett superbra dagis med underbar personal,bra mat, renligt och fint & dom är ute mycket allt med hennes dagis är superbra förutom att dom älskar att krångla med mej och ställa till det med hennes dagistider. Fick veta nu igen att dom vill ha nya intyg (gav dom det för en dryg månad sedan!) gällande hennes dagistider men denna gången tänker jag göra det med dunder och brak! Har redan ringt barn & omsorg som ÄNNU EN GÅNG skickar iväg, redan idag antagligen papper på att det är de bästa för Gabriella och mig, en del om situationen m.m. Sen ska jag be familjeterapeuten att också ÄNNU EN GÅNG skriva papper på att hon "existerar i verkligheten" och också anser att det är de bästa + arbetsterapeuten/coachen som kan intyga även hon att "våra timmar i veckan" existerar.
Men det värsta är att utan tvekan så är mellanchefen på de dagiset extremt nyfiken på min bakgrundshistoria och vill gärna rota, och hon kan ju rota på för hon har inte rätt till att få veta NÅGOT om den!

CIAO!

ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback