Känner mej nöjd...

Ska skriva lite om de men först besvara frågan från "Anonym" som jag fått häröver;

" Vad tycker dom andra i kören och i kyrkan om att du gör djävulstecknet?"

Svar: Dom tycker nog ingenting, dom vet efter Köpenhamnsresan framförallt, att jag är en liten "lurig filur" och skojfrisk som sjutton! När jag gör detta tecken som du gärna får kalla för djävulstecknet så är det inte av ondo på något sätt alls. Det började för några år sedan & sen kommer de naturligt på något vis. Sen är det faktiskt så att vissa påstår att det är att "skydda sej från det onda ögat" vilket inte har något med någon dyrkan av djävulen att göra. Jag är ingen djävulsdyrkare & faktum är att jag tror inte ens att det finns någon djävul/något helvete så som somliga tror & tänker att de gör/finns. Jag tror den grymmaste av ondska finns här på jorden mitt ibland oss & den tron/övertygelsen har jag på goda grunder. Och djävlar de har vi runt oss både sådana som vi vet om & sådana som ger sken av att vara "änglar" men i "källan" av sej själva bär på den vidrigaste av ondska, djävulsk ondska & utför djävulska handlingar - i mina ögon de närmaste djävul man kan komma.


Nu tänkte jag berätta att jag tar upp träningen igen! Tjooohoo. Köpte ju mej ett par löpardojjor & har gått in dom nu i en veckas tid ungefär. I eftermiddags var de "premiär" snörade på dojjorna & kastade på mej träningskläderna (dock i omvänd ordning!) och tog en snabb promenad upp till ett underbart ställe där man kan springa LÅNGT & där sprang jag 7km & sen blev de 100armhävningar uppdelat på 4 omgångar & sen 250 sit-ups uppdelat på 5 omgångar. Känns riktigt bra - NU är jag igång igen & det är ett måste för att min rygg & mina höfter inte ska värka konstant vilket dom gjort sen jag tog min nästan 3månaders paus från träningen. Men jag överraskade ändå mej själv med att efter drygt 2km känna så mycket ork & vilja. Jag är mer enveten än jag tror tydligen. Kommer ha en grym träningsvärk imorgon men de är gött, då vet man att kroppen fått jobba ordentligt.

Nästa tur blir på söndag. Måste planera så de inte blir för ofta nu i början + ha koll på min vikt. Visserligen så ökar jag i vikt när jag tränar (muskler väger en del & sen äter man lite mer) men ändå, bättre att vara lite försiktigare i början. MEN på söndag blir de samma pass igen kanske någon km extra...vi får se.
Mitt inre mår iaf väldigt bra av att jag spurtade iväg idag & orkade mer än jag trodde, tummen upp för de!

Imorgon är de morgonmöte & sen lämna in Lillan på dagis en KORT dag på dagis. Sen hämta henne & direkt ner till BVC för att låta läkaren kolla hennes rygg. Ja, den lilla hönan har tagit sej över ryggen & varit ledsen och sagt att hon har ont & inte sjutton chansar man till 99% är de ju ingenting men jag chansar inte när de kommer till henne! Sen får vi väl ta en fika på stan & lite rutschkanna i parken om vädret tillåter.

Puss & Kram
//Hon som spurtar förbi dej när du minst anar! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback